• <strong id="pddju"></strong>
  • <span id="pddju"><blockquote id="pddju"></blockquote></span>

      <acronym id="pddju"></acronym>

        <optgroup id="pddju"></optgroup><optgroup id="pddju"><em id="pddju"><del id="pddju"></del></em></optgroup>

        手機APP下載

        您現在的位置: 首頁 > 專業八級 > 專八題庫 > 專八真題 > 正文

        2017年3月英語專業八級考試真題參考答案

        來源:可可英語 編輯:alice ?  VIP免費外教試聽課 |  可可官方微信:ikekenet

        PartⅠLISTENING COMPREHENSION
        SECTION A MINI-LECTURE
        1. signing
        2. primary
        3. literacy
        4. different but complementary
        5. settling/resolving
        6. many social contexts
        7. characteristics/features
        8. reaction
        9. distance
        10. emotion
        11. deliberate
        12. intimacy and immediacy
        13. continuum
        14. degrees of interactivity
        15. the usage
        SECTION B INTERVIEW
        1. What is international leaders' assessment of the current battle against Ebola?
        答案:B. Disheartening.
        2. How many people are now working in the treatment unit in Liberia?
        答案:A. 200.
        3. According to Mary, what is the challenge in the battle against Ebola?
        答案:D. Insufficient operational efforts on the ground.
        4. Why do health workers need case management protocol training?
        答案:B. They can open up more treatment units.
        5. What does this interview mainly talk about?
        答案:C. Ebola outpacing operational efforts.
        6. What is Tom's main role in his new position?
        答案:D. Creating things from changes in behavior, media, etc.
        7. According to Tom, what does innovation require of people?
        答案:B. Being brave and willing to take a risk
        8. What does Tom see as game-changing chances in the future?
        答案:B. Aiming at a consumer level.
        9. What does Tom do first to deal with the toughest part of his work?
        答案:D. Examining the future carefully.
        10. Which of the following might Tom work for?
        答案:A. A media agency.

        重點單詞   查看全部解釋    
        characteristics [,kærəktə'ristiks]

        想一想再看

        n. 特性,特征;特質;特色(characteristi

         
        render ['rendə]

        想一想再看

        vt. 使成為,提供,報答,著色; 執行,實施

         
        perfunctory [pə'fʌŋktəri]

        想一想再看

        adj. 草率的,敷衍的

        聯想記憶
        assessment [ə'sesmənt]

        想一想再看

        n. 估價,評估

         
        awareness [ə'wɛənis]

        想一想再看

        n. 認識,意識,了解

        聯想記憶
        challenge ['tʃælindʒ]

        想一想再看

        n. 挑戰
        v. 向 ... 挑戰

         
        military ['militəri]

        想一想再看

        adj. 軍事的
        n. 軍隊

        聯想記憶
        contrary ['kɔntrəri]

        想一想再看

        adj. 相反的,截然不同的
        adv. 相反(

        聯想記憶
        demonstrate ['demənstreit]

        想一想再看

        vt. 示范,演示,證明
        vi. 示威

        聯想記憶
        decision [di'siʒən]

        想一想再看

        n. 決定,決策

         
        ?

        新東方專業八級Tem8網絡課程:試聽更多Tem8網絡課程>>

        關鍵字: 專八 真題 答案 2017

        發布評論我來說2句

          可可英語官方微信(微信號:ikekenet)

          每天向大家推送短小精悍的英語學習資料.

          添加方式1.掃描上方可可官方微信二維碼。
          添加方式2.搜索微信號ikekenet添加即可。
          在线电影